Annospussipalvelu

Apteekin tarjoama annosjakelu sopii henkilöille, joilla on käytössään paljon lääkkeitä tai lääkkeitä otetaan useita kertoja vuorokauden aikana. Annosjakelu helpottaa myös lääkityksen hallintaa sekä lääkkeen käyttäjän että lääkityksestä huolehtivien omaisten näkökulmasta.

Apteekin tarjoamaa annosjakelupalvelua käyttävä asiakas saa lääkkeensä apteekista koneellisesti pakattuna käteviin kerta-annospusseihin kahdeksi viikoksi kerrallaan. Palveluun sisältyy myös lääkityksen tarkistus, jossa käymme läpi lääkkityksen mahdolliset päällekkäisyydet, lääkehaittakuorman ja yhteisvaikutukset. Annosjakelu vähentää lääkehävikkiä ja usein myös pienentää lääkemenoja. Palvelun hinta yksityisasiakkaille on 3,85 euroa (sis. alv 10%) /viikko. Annosjakelupalkkiosta on tiettyjen kriteerien täyttyessä mahdollista saada myös kelakorvaus. Korvaus annosjakelupalkkiosta

Annosjakelu sopii hyvin myös terveydenhuollon asiakkaille kuten palvelutaloille ja kotisairaanhoidolle parantaen lääkejakelun turvallisuutta ja tehokkuutta. Annosjakelun avulla aikaa säästyy enemmän itse hoitotyöhön. Vahvuutenamme on pitkä kokemus annosjakelusta sekä asiakaslähtöinen palvelu, jossa olemme tiiviisti tekemisissä yhteistyökumppanin kanssa. Toiveiden mukaisesti käymme pitämässä koulutuksia, avustamme toimintaohjeiden ja lääkehoitosuunnitelmien päivityksessä ja varmistamme yhdessä turvallisen koneellisen annosjakelun aloittamisen. Ota yhteyttä, niin teemme mielellämme Teille räätälöidyn palvelumallin ja tarjouksen!

Annosjakelu