Aqualan L on kosteuttava, monikäyttöinen perusvoide koko perheelle. Aqualan L sopii melkein mihin tahansa paitsi leivän päälle ja paistamiseen:) Kevyt perusvoide ihon kosteutukseen sekä ihonhoitoon koko keholle, myös kasvoille sekä kaikenikäisille. Oivallinen myös voidepesuihin ja meikin poistoon. Käyttökokemuksen perusteella sopii hyvin herkästi ihollaan reagoiville. Sopii herkälle iholle. Hajusteeton.

Farmaseutti Mari vinkkaa!

Sekoita noin 5 cm Aqualania jalkakylpyveteen ja jalkasi kiittävät!

Voidepesu ilman vettä

Laita Aqualan L:ää pumpuliin tai pehmeään paperiliinaan ja pyyhi sillä vauvan kainalot, taipeet ja kaulan poimut. Iho puhdistuu ja pysyy hyvässä kunnossa.

Liat pois iholta ilman vettä

Pursota Aqualan L:ää paperiliinaan ja pyyhi iholta liat pois ruokailun tai muun sotkun jäljiltä. Iho puhdistuu näin hellästi ilman vettäkin.

Meikin puhdistus

Kun haluat välttää hajustettuja tuotteita ja tuhlausta, poista meikit perusvoiteella. Levitä perusvoidetta kasvoille, huuhtele vedellä tai pyyhi hellästi pois kasvopaperilla. Esimerkiksi Humektan ja Aqualan L miellyttävät kuivaakin ihoa.

Hikiliikkujalle

Kuivunut hiki ärsyttää ihoa, siksi ahkera treenaaja joutuu käymään usein suihkussa. Korvaa silloin tällöin saippua Aqualan L:llä, niin koko keho saa tarvitsemaansa kosteutta.

Silosääret pitkin vuotta

Voitele sääriäsi talvella Aqualan L:llä tai Aqualan Duolla, niin keväälläkin sääresi ovat sileät.

  1. AQUALAN L PERUSVOIDE 200 G
    Tarjoushinta 8,90 € Normaalihinta 10,50 €