PILLERIINAT TESTASI FILLERIINAT! 

Kyllä, kaikkien hyaloronihappojen aateli on nyt myös meillä, Ihanaverkkoapteekissa! Tuotesarjasta löytyy niin 14 päivän tehokuuri tai 3 päivän pikasetti kasvojen hoidoksi. Lisäksi ravitsevat päivä- ja yövoiteet sekä silmänympärys- ja huulivoiteet. Voit katsoa testivideomme facebook-sivuiltamme joulukalenteri luukku numero 9 :)  

14 päivän tehokuurin jälkeen iho näytti heleämmältä ja oli selkeästi imenyt kaiken mahdollisen kosteuden. Viimeisinä päivinä tuntui jo, että kuuri oli tehnyt tehtävänsä, koska alkupäivinä seerumi humahti ja imeytyi hetkessä ihoon, mutta lopussa jo pienempi määrä oli riittävä. Vaikka tämä tai mikään muukaan tuote ei oikaise aaltopeltiä (näillä sanoilla mieheni toi minulle joskus ulkomailta tuliaisena ryppyrasvaa), niin käyttökokemus oli erittäin hyvä. Iho sai tehokuurin ja se näytti ja tuntui paremmalta. 

Tässä tuotetietoa Filleriinasta! AVAJAISTEN KUNNIAKSI KOKO SARJA -20%!

Fillerina®-täyteainehoito on 14 päivän kaksivaiheinen kuuri, johon kuuluvat tuotteet Fillerina® Gel ja Fillerina® Nourishing Film. Fillerina® Gel sisältää kuutta hyaluronihappoa, jotka madaltavat juonteita ja antavat iholle täyteläisyyttä, kun taas Fillerina® Nourishing Film takaa, että hyaluronihapot eivät haihdu iholta, samalla kosteuttaen ja raviten ihoa. Fillerina®-täyteainehoito on kliinisesti testattu ja sillä on todistettu teho.

Miten Fillerina®-täyteainehoitoa käytetään? Fillerina®-täyteainehoito levitetään iholle kerran päivässä aamulla tai illalla. Me laitoimme täyteainehoidon illalla ja aamulla päivävoiteen täydentämään tehokuuria. Fillerina® Gel sisältää hyaluronihappoja, jotka sitovat ihokudoksessa itseensä vettä. Jotta Fillerina® Gel pääsee vaikuttamaan ihossa mahdollisimman tehokkaasti, on tärkeää huolehtia hyvästä nesteytyksestä. Hyaluronihappo imee itseensä paljon vettä ja kosteutta. Iho voi kuivua, jos nesteytys ei ole riittävä. Sen vuoksi on tärkeää, että juot 2 lasillista vettä ennen Fillerinan® levittämistä, sekä huolehdit kuurin aikana riittävästä nesteytyksestä. Jos nesteytys ei ole riittävä samalla kun käytät Fillerina®-täyteainehoitoa, ihosi voi kuivua ja mahdollisesti kuoriutua pinnalta.

Vaihe 1 Fillerina® Gel levitetään applikaattorin avulla puhdistetuille kasvoille kohtiin, joissa halutaan silottaa juonteita tai lisätä täyteläisyyttä (poskipäät ja/tai huulet). Ota 1-2 ml Fillerina® Geeliä applikaattorin avulla. Fillerina® Geelin annetaan vaikuttaa ja imeytyä ihoon 10 minuuttia. Tuotetta ei hierota ihoon, sen annetaan vain imeytyä ja tehdä työnsä. Jotkut kokevat kevyttä kihelmöintiä iholla, tämä merkitsee ainoastaan että tuote toimii. Sen jälkeen painellaan jäljelle jäänyt tuote kevyesti ihoon kämmenillä tai sormenpäillä täydentämään levittymistä. Ihon pinnalle mahdollisesti jäänyt imeytymätön tuote näyttää hieman hiutalemaiselle partavaahdolle ja se on helppo poistaa sormin.

Vaihe 2 Fillerina® Nourishing Film -seerumi levitetään Geelin jälkeen. Ota varovasti Nourishing Film applikaattorin avulla. Jos iho on rasvaisuuteen taipuvainen, Nourishing Film –seerumi voidaan jättää väliin ja viimeistellä vain Fillerina® päivävoiteella. Jos iholle jää imeytymätöntä tuotetta vaiheessa 1 Geelin käytön jälkeen, voit seuraavalla kerralla käyttää hieman vähemmän Geeliä.

Fillerina®-voiteet sisältävät hyaluronihappoja, jotka auttavat ylläpitämään Fillerina®-täyteainehoidon vaikutuksia. Samalla voiteet hoitavat, kosteuttavat ja ravitsevat ihoa. Kaikkia voiteita käytetään osana päivittäistä ihonhoitoa, yksin tai yhdessä muiden Fillerina®-tuotteiden kanssa. Fillerina®-voiteet on kliinisesti testattuja.

Kaikki voiteet sisältävät samaa kuutta hyaluronihappoa kuin Fillerina®-täyteainehoito, mutta alhaisempina pitoisuuksina. Asteen 1 hyaluronihappopitoisuus on alhaisin, ja se sopii nuoremmalle iholle. Voiteet ja aste - vahvuuson korkeampi pitoisuus kuin Asteessa 1, iholle, jossa on alkavia juonteita. Asteessa 3 on korkein hyaluronihappopitoisuus, ja se sopii aikuiselle iholle.

Fillerina® Eye & Lip Cream Fillerina®-silmänympärys- ja huulivoide on kehitetty erityisesti herkälle silmänympärysiholle ja huulten iholle. Aktiiviaineet imeytyvät ihoon, jossa ne suojaavat ja kosteuttavat, antaen huulille ja silmänympärysiholle täyteläisyyttä vähentäen juonteita. Voidetta voidaan käyttää suoraan huulille jossa se antaa asteittain lisää täyteläisyyttä, vaikutus näkyy muutaman päivän kuluttua.

 1. FILLERINA 932 PROMO EE+LM GR 3 X15ml+7 ML
  Tarjoushinta 92,80 € Normaalihinta 116,00 €
 2. FILLERINA BEAUTY KIT GRADE 3 geeli, seerumi ja voide 6+6+15 ml
  Tarjoushinta 43,84 € Normaalihinta 49,30 €
 3. FILLERINA DAY CREAM GRADE 1 50 ML
  Tarjoushinta 35,12 € Normaalihinta 43,90 €
 4. FILLERINA DAY CREAM GRADE 2 50 ML
  Tarjoushinta 45,68 € Normaalihinta 57,10 €
 5. FILLERINA DAY CREAM GRADE 3 50 ML
  Tarjoushinta 54,00 € Normaalihinta 67,50 €
 6. FILLERINA EYE AND LIP CREAM GRADE 1 15 ML
  Tarjoushinta 28,64 € Normaalihinta 35,80 €
 7. FILLERINA EYE AND LIP CREAM GRADE 2 15 ML
  Tarjoushinta 38,72 € Normaalihinta 48,40 €
 8. FILLERINA EYE AND LIP CREAM GRADE 3 15 ML
  Tarjoushinta 48,88 € Normaalihinta 61,10 €
 9. FILLERINA GRADE 1, GEL+SERUM+APPLIC 2X30 ML
  Tarjoushinta 60,24 € Normaalihinta 75,30 €
 10. FILLERINA GRADE 2, GEL+SERUM+APPLIC 2X30 ML
  Tarjoushinta 70,80 € Normaalihinta 88,50 €
 11. FILLERINA GRADE 3, GEL+SERUM+APPLIC 2X30 ML
  Tarjoushinta 79,20 € Normaalihinta 99,00 €
 12. FILLERINA NIGHT CREAM GRADE 1 50 ML
  Tarjoushinta 44,72 € Normaalihinta 55,90 €
 13. FILLERINA NIGHT CREAM GRADE 2 50 ML
  Tarjoushinta 55,60 € Normaalihinta 69,50 €
 14. FILLERINA NIGHT CREAM GRADE 3 50 ML
  Tarjoushinta 60,64 € Normaalihinta 75,80 €