Olemme apteekissamme panostaneet myös lemmikkieläintuotteisiin. Tuotevalikoimaa on käyty yhdessä eläinlääkärin kanssa läpi ja meiltä löytyykin kattava valikoima niin resepti- kuin itsehoitotuotteita. Valikoimastamme löytyvät myös suomalaisen yrityksen FinNeron tuotteita. FinNeron takana vaikuttaa kaksi naista, jotka suunnittelevat ja valmistavat kestäviä sekä käytännöllisiä lemmikkieläin tarvikkeita. Heille tärkeintä on tuotteiden pehmeys, värikkyys ja uniikki design, unohtamatta mukavuutta ja laatua. FinNeron tuotteet ovat tulleet jo tutuksi luvialaisille ja olemme iloisia, että voimme tarjota niitä myös verkkoapteekkimme kautta.

Apteekkarin koira Kalle onkin päässyt kokeilemaan useita tuotteita kuten valjaita, heijastinliivejä ja tossuja. Kuulemma hyviä ovat olleet:)

Nyt kun vihdoin TALVI on saapunut koko Suomeen, niin suosittelemme karvaturrien suojaksi tuulenpitävää ja vettähylkivää SPORT softshell-takkia. Takissa on on pehmeä fleecevuori, joka lämmittää suuret lihasryhmät; selän, rinnan ja reisilihaksia. Kaulus suojaa niskaa ja sitä voidaan säätää sopivaksi joustavalla heijastimellisella nyörillä. Vatsakappale lämmittää niin rintakehää kuin vatsaakin, jossa on lisänä pieni joustava kiristys. Pukeminen on nopeaa ja vaivatonta, koska selässä oleva vetoketju aukeaa kokonaan. Tuotteisiin pääset tarkemmin tutustumaan allaolevista kuvista.