MAUKASTA MAGNESIUMIA! Nyt moni on taas aloittanut humpat, pumpit, tsumpat ja muut hot joogat. Suonenveto tarkoittaa yleensä alaraajoissa esiintyviä lihaskramppeja, jotka tavallisesti vaivaavat öisin. Niitä ilmenee eniten 50. ikävuoden jälkeen, ja yleisyys lisääntyy iän mukana. Suonenvetoa esiintyy herkemmin pitkäkestoisen harjoittelun jälkeen. Nestetasapainon häiriöt, esim. jos hikoilun aiheuttamaa nestehukkaa ei korvata juomalla riittävästi, lisää suonenvedon mahdollisuutta. Ensiapuna suonenvetoon auttaa krampaavan lihaksen venyttäminen. Tämä on varmasti meille kaikille tuttu ilmiö, kun yöllä herää jäätävään kramppiin ja yritykseen venyttää kramppaavaa kohtaa. Runsaan hikoilun jälkeen kannattaa huolehtia nestetasapainosta. Myös magnesiumia käytetään yleisesti suonenvedon estämiseen, vaikka niiden tehoa ei ole pysytty varmistamaan tutkimuksilla. Uskomusta tai ei, niin omalla kohdalla magnesiumista on ollut apua:)

Tiesitkö muuten, että magnesiumilla on monia imeytymisvaiheen yhteisvaikutuksia tiettyjen lääkeaineiden kanssa. Esim. kilpirauhas- ja kolesterolilääke, tietyt antibiootit, kalkki- ja rautavalmisteet tulisi ottaa eri aikaan magnesiumin kanssa. Yhteisvaikutus on vältettävissä pitämällä riittävän pitkä aikaväli valmisteiden välillä. Kysy lisää, me neuvomme!

Nyt tarjouksessa maukkaat vaihtoehdot, uusi, vahvempi 175 mg- ja 150 mg-vahvuiset valmisteet. Niille, jotka eivät tykkää pureskelusta, löytyy myös helppo, nieltävä valmiste. 

MULTIVITA MAGN.SITR+B6 GREIPPI 175MG 80 PURUTABL

Multivita Magnesiumsitraatti+B6 175 mg on apteekin vahvin* magnesiumsitraattipurutabletti sekä urheilijan ja kuntoilijan luottotuote! Yksi raikkaan greipin makuinen purutabletti sisältää 175 mg magnesiumia hyvin imeytyvässä sitraattimuodossa sekä 2 mg magnesiumin imeytymistä tukevaa B6-vitamiinia. Helposti suussa hajoavassa purutabletissa on miellyttävä rakenne, eikä se jätä jauhoista tai rakeista suutuntumaa. Tuotteen sisältämä magnesium vähentää väsymystä ja uupumusta, edistää energia-aineenvaihduntaa ja tukee lihasten ja hermoston normaalia toimintaa. Kaikki sarjan tuotteet sopivat myös vegaaneille. Laktoositon (maidoton), gluteeniton, hiivaton ja sokeriton. Makeutettu ksylitolilla, sorbitolilla ja sukraloosilla. *Tamro Bright Pharmacy Market 1/2020 Pakkauskoko: 80 PURUTABL;