I-H-A-N-A-A!  Kevään ja kesän Orionin keräilykampanja on käynnissä. Saat tuotelahJan kuudella keräilyleimalla tai -koodilla. Keräilytyote on on Orionin normaalihinnaltaan vähintään 9 euron hintainen itsehoitotuote (kampanja ei koske lääkkeitä, sv-korvattavina ostettavia perusvoiteita ja eläintuotteita). Keräilyaika 28.3.2022-3.7.2022.

NÄIN OSALLISTUT KERÄILYYN!

- Saat jokaisesta vähintään 9 euron hintaisesta itsehoitotuotteesta keräilyleiman korttiisi

Kuusi leimaa kerättyäsi saat valita yhden neljästä tuotelahjasta tai Suplan ääni- ja e-kirjat 2 kk, Ruutu+ -katseluoikeus 3 kk tai aineettoman lahjan. Keräilykortin voit lähettää Orionille ja saat tuotelahjan kotiisi. Tuotelahjan voi lunastaa apteekista myös Heti mukaan -palveluna 28.3.-3.7.2022!

- Kun tilaat heti kuusi kpl Orionin vähintään 9 euron hintaista itsehoitotuotetta, saat tuotelahjan HETI mukaan. 

VALITSE LAHJASI HETI MUKAAN!

Keräilykampanjan tuotelahjat

1. Marimekon Tiiliskivi-pyyhesetti (käsipyyhe 50 x 70 cm ja vieraspyyhe 30 x 50 cm)

2. Marimekon Pieni Unikko -tyynynpäällinen (50 x 50 cm)

3. Lapuan Kankureiden Halaus-pellavahuivi (35 x 150 cm)

4. Orionin tuotepaketti*

5. Sanoman aikakauslehtitilaus 3 kk tai HS Digi 3 kk**

6. Aineeton lahjoitus Itämeren pelastamiseksi***

* Tuotteet: Aqualan Duo 100 g, Fiilus Arkeen Mansikka 30 purutabl., Nasolin kosteuttava nenäsuihke 20 ml, Sebamed Mango & inkivääri suihkugeeli 250 ml.

** Valittavana yksi seuraavista lehdistä: Gloria, Glorian koti, Glorian ruoka & viini, Tiede, Hyvä terveys, Sport, Aku Ankka tai HS Digi. Tilaus on määräaikainen ja päättyy automaattisesti 3kk jälkeen.

*** Orion lahjoittaa 10 € puolestasi John Nurmisen Säätiölle

Jos ostat vain osan kuudesta tuotteesta, lähetämme leimatun tuotekortin tai mobiilikoodeja** sinulle tilauksen mukana ja voit jatkaa keräämistä missä tahansa kampanjaan osallistuvassa apteekissa.

Älä unohda myöskään mobiilikeräilyä!

Käytännössä mobiilikeräily toimii niin, että saat keräilykoodin, kun ostat vähintään yhden 9 euron arvoisen Orionin itsehoitotuotteen (1 koodi/keräilytuote).  Tämän jälkeen kirjaa koodit osoitteeseen orionkeraily.fi. HUOM: Mobiilikeräilyä ja paperista keräilykorttia ei voi yhdistää. Kun 6 koodia on syötetty palveluun, voit valita tuotelahjan. Tuotelahjoja toimitetaan vain Suomeen, max. 3 tuotelahjaa/talous.

Kampanja-ajan jälkeen keräilykortit tulee postittaa 18.7.2022 mennessä. Lahjat toimitetaan kuuden viikon kuluessa postipakettina postitoimipaikkaan.

TÄSSÄ VINKKEJÄ OSTOSKORIIN!

  1. DEVISOL MIX 10 MIKROG IMESKELYTABLETTI 200 TABL
    Tarjoushinta 13,70 € Normaalihinta 17,10 €

Lisätietoja saat osoitteesta tästä