LÄMPIMÄSTI TERVETULOA IHANAVERKKOAPTEEKKIIMME!!

Olemme niin iloisia, että vihdoin ja viimein saimme verkkosivut avattua. Apteekissa ja verkossa teitä palvelee tehokolmikko: apteekkari Heli, farmaseutti Mari ja tekninen Ritu. 

Jotta meidän ei tarvitse lähettää pullopostia tai savumerkkejä, että saisimme SINUT kuulolle, niin suosittelemme tilaamaan uutiskirjeemme. Jos haluat hypätä mukaan mukavaan meininkiin ja saada ihanaa postia, käy tilaamassa uutiskirje! Kirje tulee sähköpostiisi 1-2 kertaa kuukaudessa ja me emme todellakaan luovuta tietojasi eteen päin. Jos meno kyllästyttää, niin voit koska tahansa perua uutiskirjeen tilauksen.

Hipsuttelemalla aivan sivun alaosaan saakka löydät paikan, josta uutiskirjeen tilaaminen onnistuu. Kiitokseksi siitä, että teit uutiskirjetilauksen, saat seuraavasta verkko-ostoksestasi kertaluonteisen 20%:n alennuksen kaikista ei-lääkkeellisistä tuotteista (ei koske toimitusmaksua). Tosin, jos tilaat yli 50 euron arvoisesti, saat pakettisi maksutta valitsemaasi Postin tai Schenkerin noutopisteeseen.

Tilaamalla Ihana-uutiskirjeen, saat ajankohtaista tietoa terveydestä ja hyvinvoinnista. Saat tilausten yhteydessä ihania tarjouksia ja pääset osallistumaan arvontoihimme. Jotta tulemme paremmin tutuiksi, niin meitä kannattaa seurata myös Facebookissa ja Instagramissa. Sieltä meidät löytää Luvian Apteekki nimen alta. 

Mukavaa kesää SINULLE!

toivottaa

Ihanaverkkoapteekin tytöt